nasıl hamile kalınır,hangi günler hamile kalınır,hamile kalmak için hangi günler ilişkiye girilmeli,gebe kalmak için hangi günler birlikte olmalı,hamilelik için ovülasyon günleri hakkında bilgiler


Hamile kalma şansının en yüksek olduğu günler kadının yumurtlama (ovulasyon) günlerine yakın olan günlerdir. Yumurtlama gününü tespit etmek için aşağıdaki linke tıklayarak sitemizdeki otomatik hesaplayıcıyı kullanabilirsiniz. Veya kendi kendinize şu şekilde hesaplayabilirsiniz: Adet görmenize 14-15 gün kala genellikle yumurtlama olur. Bu günü hesaplayarak bu günden 3-4 gün önce başlayarak bir hafta boyunca 2 günde bir ilişkiye girmeniz yeterlidir. Bu yumurtlama haftasıdır, bu hafta dışınd girilen ilişkilerle hamile kalma şansı çok daha düşüktür. Çünkü gebeliğin oluşması için yumurtlamanın olması şarttır.

Yazar Ebruli

Menopoz, İnfertilite (Kısırlık), Gebelik ve takibi, Riskli gebeliklerin tespiti, Doğum, Cinsel yolla bulaşan hastalıklar,Cinsel problemler (Vajinismus), Genital Estetik, Vaginoplasti (Vagina daraltma), Labioplasti (İç dudakların düzeltilmesi), Kızlık Zarı, Adet Düzensizlikleri, Kürtaj, Jinekolojik hastalıklar, Kanserler ve Tüp Bebek konusunda hizmet veren Op.Dr.Cansu Bozkurt şu an kendi özel muayenehanesinde görev yapmaktadır.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum yap