kanda gebelik testi nerde yapılır,gebelik testi nerde yapılır,hamilelik testi nerde yapılır,gebelik testi için nereye gitmeliyim,gebelik testi hakkında bilgiler


Adet günümde gecikme var. Gebelik testini nerde yaptırabilirim?
Gebelik kan testini aile sağlığı merkezlerinde yaptırabilirsiniz.Sağlık ocağı,özel,devlet hastanelerinde yaptırabilirsiniz..İster kan testi, ister idrar testi hangi testi uygularsanız uygulayın ardından yapılacak tıbbi muayene ile tanının doğruluğunu pekiştirir. Erken Gebelik belirtilerini yani bir yada iki adetin atlanması, göğüs dolgunluğu ve duyarlılığı, sabah bulantıları, sık idrara çıkma, yorgunluk gibi belirtileri yaşamaktaysanız test ve muayenede çıksa da çıkmasa da gebe olduğunuzu hissediyorsanız, gebeymiş gibi davranmaya, doğum öncesi tüm önlemleri almaya devam edin. Çünkü hiç bir doktor yada test yanılmaz değildir. Siz vucudunuzu herkezden daha iyi tanırsınız. Böyle bir durumda kan yada idrar testinizi yenilemek istediğinizi belirtmekten çekinmeyin, ara ara yenileyin. Gebelik testinin ve hekimin annenin gebe olmadığı sonucuna varmasından 7,5-8 ay sonra dünyaya gelen bebekler vardır.

Yazar Ebruli

Menopoz, İnfertilite (Kısırlık), Gebelik ve takibi, Riskli gebeliklerin tespiti, Doğum, Cinsel yolla bulaşan hastalıklar,Cinsel problemler (Vajinismus), Genital Estetik, Vaginoplasti (Vagina daraltma), Labioplasti (İç dudakların düzeltilmesi), Kızlık Zarı, Adet Düzensizlikleri, Kürtaj, Jinekolojik hastalıklar, Kanserler ve Tüp Bebek konusunda hizmet veren Op.Dr.Cansu Bozkurt şu an kendi özel muayenehanesinde görev yapmaktadır.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum yap