» » GEBELİK TESTİNİ ERKEN YAPMIŞ OLABİLİR MİYİM?

Benim 9 yaşında bir oğlum var. İkinci bebeği düşünüyoruz. Benim son regle günümün başlagıcı 09,03,2012 idi. 4 gün sürmektedir. 13 mart, 17 Mart, 20 Mart, 22 Mart. 31 Mart ve 3 Nisanda hamilelik olabilecek ilişkim oldu.  03.04.2012 tarihinde kan testi yaptırdım. 0,13 çıktı. Hamile olmadığımı gösteriyor ama erken yaptırmış olabilirmiyim? Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.
---

Son adet tarihinizin üzerinden henüz bir ay geçmemiş yani henüz adet gecikmesi olmamış. Adet gecikmesi olmadan önce yapılan gebelik testlerine çok güvenmemek lazım. Yani dediğiniz gebelik testini erken yapmış olabilirsiniz. Gebelik testleri hakkında ayrıntılı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Adetinizin gecikmesini veya 8-9  nisan tarihlerini bekleyin ve tekrar kanda hamilelik testi yapın. Eğer adet gecikmesi olmaz ve adet görürseniz zaten hamile olmadığınız anlamına gelir.Adet gecikmesi olur ve testte hamilelik görülmezse mutlaka doktor muayenesine başvurun.

Yazar Ebruli

Menopoz, İnfertilite (Kısırlık), Gebelik ve takibi, Riskli gebeliklerin tespiti, Doğum, Cinsel yolla bulaşan hastalıklar,Cinsel problemler (Vajinismus), Genital Estetik, Vaginoplasti (Vagina daraltma), Labioplasti (İç dudakların düzeltilmesi), Kızlık Zarı, Adet Düzensizlikleri, Kürtaj, Jinekolojik hastalıklar, Kanserler ve Tüp Bebek konusunda hizmet veren Op.Dr.Cansu Bozkurt şu an kendi özel muayenehanesinde görev yapmaktadır.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt