hamilelik belirtileri,erken gebelik belirtileri,en çabuk gebelik belirtisi,gebe olduğumu nasıl anlarım,hamile olduğumu evde nasıl anlarım, hamile olduğumu kaç günde anlarım, hamilelik belirtileri, hamilelik hesaplama, hamilelik testi ne zaman yapılır hamilelik belirtileri hakkında bilgiler

Hamilelik dönemi aslında uzun bir süreç ancak ilk önce hamile kaldığınızı nasıl anlayacaksınız biraz bu konudan bahsedebiliriz. Öncelikle adet döneminizi baz almanız gerekmektedir. Son adet olduğunuz dönemin ilk gününü baz alarak ne kadar haftalık hamile olduğunuzu öğrenmeniz mümkündür.
Cinsel ilişkiye adet dönemi bitiminizden özellikle 10-15 gün içinde başlarsanız yumurtlama dönemine denk geleceğinden dolayı hamile kalma şansınız % 80 olacaktır bu sayı da oldukça verimli bir sayı dolayısı ile hamile kaldığınızı bir sonraki ay adet olmadığınızı ve gününüzün geçtiğinizi fark ettiğinizde eczaneden alacağınız bir test ile birlikte öğrenebilirsiniz.

Gebelik testleri hakkında ayrıntılı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.


Hamilelik testleri çoğu zaman doğru sonuç vermekte olup asıl kan testi yaptırarak öğrenebilirsiniz. Hemen bir sağlık kuruluşuna giderek hamile olduğunuzdan şüpheleniyorsanız eğer ultrason ile bakılarak veya kan testi yapılarak hamile olup olmadığınız ortaya çıkacaktır.
Ultrason ile tespit edilen hamilelikte özellikle kesenin görülmesi % 100 hamilesiniz anlamına gelir. Kese görülmüyor ama kan testinizde progesteron hormonu normalde bir insanın vücudunda olduğundan daha çok sayıda çıktıysa bu yine size % 100 hamile ol
Hamile olduğumu nasıl anlarım diyorsanız işe öncelikle eczaneden alacağınız bir test ile başlayabilir ve sonucun pozitif olduğunu gördüğünüzde emin olmak içinde bir sağlık kuruluşuna giderek kan testi yaptırabilirsiniz.

Yazar Ebruli

Menopoz, İnfertilite (Kısırlık), Gebelik ve takibi, Riskli gebeliklerin tespiti, Doğum, Cinsel yolla bulaşan hastalıklar,Cinsel problemler (Vajinismus), Genital Estetik, Vaginoplasti (Vagina daraltma), Labioplasti (İç dudakların düzeltilmesi), Kızlık Zarı, Adet Düzensizlikleri, Kürtaj, Jinekolojik hastalıklar, Kanserler ve Tüp Bebek konusunda hizmet veren Op.Dr.Cansu Bozkurt şu an kendi özel muayenehanesinde görev yapmaktadır.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum yap