hamilelik belirtisi,en erken gebelik belirtisi,hamile olduğumu nasıl anlarım,gebelik testi,hamilelik testi ne zaman yapılır,hamilelik belirtileri, hamilelik hakkında bilgiler


Adetinizin olması gerektiği günlerde veya adet gecikmeniz olduğunda yapacağınız kanda gebelik testinde (B-HCG)en erken anlaşılabilir, daha önce anlaşılamaz. Çünkü gebelik oluştuktan sonra B-HCG hormonunun kanda tespit edilebilecek kadar artması gerekir.
Adet gecikmesinin olduğu bu ilk günlerde ultrason ile gebelik görülemez ancak 1 hafta sonra görülebilir, yani en son adet görmenizin üstünden 5 hafta geçince ultrason ile görülebilir.

Yazar Ebruli

Menopoz, İnfertilite (Kısırlık), Gebelik ve takibi, Riskli gebeliklerin tespiti, Doğum, Cinsel yolla bulaşan hastalıklar,Cinsel problemler (Vajinismus), Genital Estetik, Vaginoplasti (Vagina daraltma), Labioplasti (İç dudakların düzeltilmesi), Kızlık Zarı, Adet Düzensizlikleri, Kürtaj, Jinekolojik hastalıklar, Kanserler ve Tüp Bebek konusunda hizmet veren Op.Dr.Cansu Bozkurt şu an kendi özel muayenehanesinde görev yapmaktadır.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum yap