» » ULTRASONDA GEBELİK KESESİ GÖRÜNMEDİ

11-02-2012 tarihinde adet başladı mart ayında hastalanmadım, doktora gittimkan testi yaptık hamilesin dedi ilk kan testim 13,92 1 hafta sonra 2 kan testi yaptık 60,06 çıktı 1 hafta sonra 1,299,40 çıktı ama kese görünmedi bir hafta sonra gel dedi cok kücük ondandır dedi bu hafta gidince görünürmü?
---

 Doktorunuzun dediği kesenin küçük olmasından dolayı ultrasonda görünmeyebilir. Ultrasonda gebelik kesesinin görünmesi için kanda B-HCG değerinin genellikle 2000'i geçmesi gerekir, sizinki en son 1299 çıkmış. Bu durumda biraz daha beklemek gerekir. Ancak yine de ultrasonda görünene kadar şu ana kadar yapılan tahlillere bakarak tamamen normal bir gebeliğe sahip olduğunuz kesin olarak söylenemez. Bu sadece sizin için değil bütün gebelikler için geçerlidir.

Gebelik testleri: http://jinekolojigebelik.blogspot.com.tr/2014/10/gebelik-testi-hamilelik-testi_25.html 

Yazar Ebruli

Menopoz, İnfertilite (Kısırlık), Gebelik ve takibi, Riskli gebeliklerin tespiti, Doğum, Cinsel yolla bulaşan hastalıklar,Cinsel problemler (Vajinismus), Genital Estetik, Vaginoplasti (Vagina daraltma), Labioplasti (İç dudakların düzeltilmesi), Kızlık Zarı, Adet Düzensizlikleri, Kürtaj, Jinekolojik hastalıklar, Kanserler ve Tüp Bebek konusunda hizmet veren Op.Dr.Cansu Bozkurt şu an kendi özel muayenehanesinde görev yapmaktadır.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt