» » KAN TESTİNDE KAÇ HAFTALIK HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENEBİLİR MİYİM?

Evde yaptğım bir testte hamile olduğumu öğrendim fakat henüz doktora gitmedim. Kan testinde hamileliğin kaç haftalık olduğunu öğrenebilirmiyim?
---

Kanda gebelik testinde kaç haftalık hamile olduğunuz yaklaşık olarak belli olabilir ancak bunun için en güvenilir yöntem ultrasondur. Kan testinde gebelik görülmesi normal bir gebeliğe sahip olduğunuzu garanti etmez ancak ultrasonda hem rahim içerisinde normal bir gebelik var mı canlı mı belli olur, hem de kaç haftalık olduğu net olarak belli olur. Bu nedenle idrar testinde zaten gebelik gördüğünüze göre bir doktor muayenesine girerek ultrason yapılması daha uygun olur. Gerekirse kanda gebelik testi de yapılacaktır.

Kanda gebelik testi hakkında ayrıntılı bilgi:
http://jinekolojigebelik.blogspot.com.tr/2014/10/gebelik-testi-hamilelik-testi_25.html

Gebelikte ultrason hakkında ayrıntılı bilgi:
http://jinekolojigebelik.blogspot.com.tr/2014/10/gebelikte-hamilelikte-ultrason.html

Yazar Ebruli

Menopoz, İnfertilite (Kısırlık), Gebelik ve takibi, Riskli gebeliklerin tespiti, Doğum, Cinsel yolla bulaşan hastalıklar,Cinsel problemler (Vajinismus), Genital Estetik, Vaginoplasti (Vagina daraltma), Labioplasti (İç dudakların düzeltilmesi), Kızlık Zarı, Adet Düzensizlikleri, Kürtaj, Jinekolojik hastalıklar, Kanserler ve Tüp Bebek konusunda hizmet veren Op.Dr.Cansu Bozkurt şu an kendi özel muayenehanesinde görev yapmaktadır.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt