» » ULTRASONDA BAŞ ÇEVRESİ VE ÇOCUĞUN GELİŞİMİ AYNI DEĞİL

Ultrasonda çocuğun gelişimi 26 haftalık görünüyorken baş çevresi 27 haftalık görünüyor. 3 lü test ve detaylı ultrason taraması yapıldı herhangi sorun yok dendi.
bi problem olabilir mi teşekkurler
---

Bebeğin son adet tarihine göre olan hafta hesabı ve baş çevresi ve karın çevresi ve ultrason hesaplarına göre ölçülen diğer hafta değerleri tam aynı olmaz çoğunlukla. Arada genellikle bir iki hafta fark olur, bu kadar farklar normal kabul edilir. Ayrıntılı ultrason değerlendirmesi normal olduğuna göre bu açıdan bebeğinizle ilgili bir problem beklenmez. Doktorunuz da muhtemelen aynı şekilde açıklama yapmıştır.
Ancak hamileliğinizle ve bebeğinizle ilgili diğer bulguları bilmediğim için hamileliğinizde başka bir problem var mı bilemem. 
Gebelikte ultrason hakkında ayrıntılı bilgi: http://jinekolojigebelik.blogspot.com.tr/2014/10/gebelikte-hamilelikte-ultrason.html

Yazar Ebruli

Menopoz, İnfertilite (Kısırlık), Gebelik ve takibi, Riskli gebeliklerin tespiti, Doğum, Cinsel yolla bulaşan hastalıklar,Cinsel problemler (Vajinismus), Genital Estetik, Vaginoplasti (Vagina daraltma), Labioplasti (İç dudakların düzeltilmesi), Kızlık Zarı, Adet Düzensizlikleri, Kürtaj, Jinekolojik hastalıklar, Kanserler ve Tüp Bebek konusunda hizmet veren Op.Dr.Cansu Bozkurt şu an kendi özel muayenehanesinde görev yapmaktadır.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt