» » TEKRAR GEBELİK TESTİ YAPMAYA GEREK VAR MI?

SAT tarihim 18 Nisan ve adet döngüm ortalama 28-30 gün, hesaplayıcıya göre yumurtlama günüm 1-3 Mayıs idi ve gebelik istediğimiz için düzenli ilişkiye girdik, son ilişkim 4 Mayıs'ta idi. 14 Mayıs'ta hcg kan yaptırdım negatif çıktı, erken mi yaptırdım acaba? 15'inde adet olmam gerekiyordu ve hala olmadım, 6 gün geçti, ne yapmam gerekiyor, testi tekrarlamalı mıyım? bir de eşimle en son ayın 15 inde birlikte olduk,acaba geç döllenme mi oldu,adet olmadım hala , geç döllenme olduysa ne zaman kan tesi yaptırmalıyım?
---

Adet olmanız gereken tarihten önce yapılan gebelik tahlilleri güvenilir değildir. Adet olmanız gereken tarihte hatta bu tarihten 5-7 gün geçtikten sonra yapılan tahliller çok daha güvenilirdir. Siz beklenen adet tarihinizden önce tahlil yaptırmışsınız. Bu günlerde tekrar kanda gebelik tahlili için doktorunuza başvurmanızı öneririm.

Gebelik testleri hakkında ayrıntılı bilgi:
http://jinekolojigebelik.blogspot.com.tr/2014/10/gebelik-testi-hamilelik-testi_25.html 

Yazar Ebruli

Menopoz, İnfertilite (Kısırlık), Gebelik ve takibi, Riskli gebeliklerin tespiti, Doğum, Cinsel yolla bulaşan hastalıklar,Cinsel problemler (Vajinismus), Genital Estetik, Vaginoplasti (Vagina daraltma), Labioplasti (İç dudakların düzeltilmesi), Kızlık Zarı, Adet Düzensizlikleri, Kürtaj, Jinekolojik hastalıklar, Kanserler ve Tüp Bebek konusunda hizmet veren Op.Dr.Cansu Bozkurt şu an kendi özel muayenehanesinde görev yapmaktadır.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt