» » GEBELİK TESTİ İÇİN KAÇ GÜN BEKLEMELİYİM?

En son 18.04.2012 tarihinde adet oldum. Bu ay olmadım daha ve geçen ay 5 gün geç oldum ve kısa sürdü normalinden. acaba daha kaç gün beklemeliyim test için?
---

Bu ay da adetiniz 4-5 gün geçmiş geçen ay gibi. Bu durumda bugün bir test yapmanız uygun olabilir, ancak testte gebelik çıkmazsa 1 hafta daha bekleyin ve hala adet görmezseniz tekrar test yapın veya daha iyisi doktora başvurun. Bugün yapacağınız testte hamilelik çıkarsa (pozitif, çift çizgi çıkarsa) bu durumda da gebeliğin kontrolü ve gerekli tahliller için yine doktora başvurmanız gerekecek.

Gebelik testi: http://jinekolojigebelik.blogspot.com.tr/2014/10/gebelik-testi-hamilelik-testi_25.html
Gebelik testi nasıl yapılır? http://jinekolojigebelik.blogspot.com.tr/2014/10/gebelik-hamilelik-testi-nasil-yapilir.html 

Yazar Ebruli

Menopoz, İnfertilite (Kısırlık), Gebelik ve takibi, Riskli gebeliklerin tespiti, Doğum, Cinsel yolla bulaşan hastalıklar,Cinsel problemler (Vajinismus), Genital Estetik, Vaginoplasti (Vagina daraltma), Labioplasti (İç dudakların düzeltilmesi), Kızlık Zarı, Adet Düzensizlikleri, Kürtaj, Jinekolojik hastalıklar, Kanserler ve Tüp Bebek konusunda hizmet veren Op.Dr.Cansu Bozkurt şu an kendi özel muayenehanesinde görev yapmaktadır.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt