» » NORMAL DOĞUM YAPABİLİR MİYİM?

40 yaşındayım 35 haftalık hamileyim. normal doğum yapabilir miyim. Bu ilk çocuğum olacak. Doktorum hep sezeryan derdi ancak başka şehre gitti. Yeni muayene olduğum doktor ısrarla normal doğum diyor.
---

Doğumun normal veya sezaryen olmasının anne yaşı ile bir ilgisi yoktur. Bir doğumun sezaryen ile olmasına karar vermek için bazı kriterler kullanılır. Bu kriterler annein doğum yolu müsait mi, bebeğin duruşu, bebeğin eşinin pozisyonu ve başka bir çok kriterdir. Aşağıdaki linkte kimler normal doğum yapamaz, kimler için sezaryen gereklidir sorusunun detaylı yanıtı bulunmaktadır:
http://jinekolojigebelik.blogspot.com.tr/2014/10/normal-doguma-engel-sezaryen-gerektiren.html 

Yazar Ebruli

Menopoz, İnfertilite (Kısırlık), Gebelik ve takibi, Riskli gebeliklerin tespiti, Doğum, Cinsel yolla bulaşan hastalıklar,Cinsel problemler (Vajinismus), Genital Estetik, Vaginoplasti (Vagina daraltma), Labioplasti (İç dudakların düzeltilmesi), Kızlık Zarı, Adet Düzensizlikleri, Kürtaj, Jinekolojik hastalıklar, Kanserler ve Tüp Bebek konusunda hizmet veren Op.Dr.Cansu Bozkurt şu an kendi özel muayenehanesinde görev yapmaktadır.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt