» » KİMYASAL GEBELİK NEDİR?

Ben en son 11 mayısta adet görmüştüm, kan ve idrardan yapılan testler sonucu hamile olduğum anlaşıldı. Cuma sabahı kanamam başladı ve hemen doktora gittik. bhcg bakıldı ilk yaptırdığımda 19,94 iken önce 3,75 sonra ise 2 ye düştü. dr. kimyasal gebelik olduğunu söyledi ve o kanamayla bebeğin düşmüştür dedi. benim merak ettiğim bu kimyasal gebelik ne demek? Tekrar hamile kalmama engel mi, yada ne zaman hamile kalabilirim?
---

Kimyasal gebelik hakkında detaylı yazıma buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Kimyasal gebelik gebe kalmayı engellemez veya geciktirmez. Ara vermeden tekrar hamile kalmaya çalışabilirsiniz, kimyasal gebelik tekrar hamile kalmanızı geciktirmez. 

Yazar Ebruli

Menopoz, İnfertilite (Kısırlık), Gebelik ve takibi, Riskli gebeliklerin tespiti, Doğum, Cinsel yolla bulaşan hastalıklar,Cinsel problemler (Vajinismus), Genital Estetik, Vaginoplasti (Vagina daraltma), Labioplasti (İç dudakların düzeltilmesi), Kızlık Zarı, Adet Düzensizlikleri, Kürtaj, Jinekolojik hastalıklar, Kanserler ve Tüp Bebek konusunda hizmet veren Op.Dr.Cansu Bozkurt şu an kendi özel muayenehanesinde görev yapmaktadır.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt