» » KAN PIHTILAŞMASI İÇİN İĞNE KULLANDIK

Ben 2 yıllık evliyim, eşim 3 düşük yaptı ilki 4 ayın sonu, ikincisi 5 haftalık, üçüncüsü ise 3 aylık karnında ölmüş ve biz bebeği genetik araştırmaya gönderdik ve sonuç patau sendromu bizde eşimle birlikte genetik araştırma için kan verdik sonuçları bekliyoruz. Sperm testi yaptırdım ilki 12 milyon ikincisi 30 milyon çıktı eşime rahim filmi çektirdik gayet güzel dediler. Genetik sonuçlardan sonra ürolog aşılama verebiliriz dedi ama eşimin filmleri ve sonuçları inceleyen doktor önce normal gebelik dedi ve eşimde son hamileliğinde kan pıhtılaşmasından dolayı iğne kullandık ne yapmamız gerekir yardımcı olursanız sevinirim.

---

Eşiniz 3 kere düşük yaşadığı için tekrarlayan gebelik kaybı var. Bu konu hakkında ayrıntılı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Tekrarlayan gebelik kayıplarında sebep araştırılmalıdır. Bunun için annede pıhtılaşma bozukluğu var mı diye tahliller yapılmalıdır. Rahim filmi (HSG) çekilmelidir. Bu tekrarlayan düşüklerin erkeğin spermleri ile ilgisi yoktur. Genetik sonuçlarının da değerlendirilmesi gerekir.
Genellikle bu tür durumlarda yaptığınız gibi kan sulandırıcı ilaçlar ile tekrar gebelik denenir. Ancak rahim filminde rahimle ilgili bir anormallik v.b çıkarsa onun da tedavisi gerekir. 
30 milyon sperm sayısı gebelik oluşması için yeterli.

Yazar Ebruli

Menopoz, İnfertilite (Kısırlık), Gebelik ve takibi, Riskli gebeliklerin tespiti, Doğum, Cinsel yolla bulaşan hastalıklar,Cinsel problemler (Vajinismus), Genital Estetik, Vaginoplasti (Vagina daraltma), Labioplasti (İç dudakların düzeltilmesi), Kızlık Zarı, Adet Düzensizlikleri, Kürtaj, Jinekolojik hastalıklar, Kanserler ve Tüp Bebek konusunda hizmet veren Op.Dr.Cansu Bozkurt şu an kendi özel muayenehanesinde görev yapmaktadır.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt