Gebelik haftası hesaplama kaç haftadır gebe olduğunuzu tek ve kolay bir adımla öğrenmenize olanak verir. Bunun için son adet görme tarihinizi, yanı sıra, adet döngünüzün vasati müddetini belirtmeniz ve Hesapla düğmesine tıklamanız gerekir.

Gebelik haftası nasıl hesaplanıyor?

Hafta hesap makinesi, gebeliğin içinde bulunduğunuz takriben dönemini hesaplamak için en son adet görme tarihini kullanır.

Hafta hesap makinesi hamileliğim ile ilgili bana hangi bilgileri veriyor?

İçinde bulunduğunuz somut gebelik haftasına ek olarak, hafta hesap makinesi, size yaklaşık doğum yapma tarihini, yanı sıra, bu dönemde vücudunuzda yaşanacak değişimler ve bebeğinizin rahim içindeki gelişimi ile ilgili teferruatlı bilgiler de verir.

Gebelik haftası hesaplama emin midir?

Rastgele bir online hesap makinesi gibi, gebelik haftası hesap makinesi yalnızca bir yardımcıdır ve verdiği netice bir yönlendirme sağlar. Şayet hamileyseniz ve kaç haftalık hamile olduğunuzdan %100 emin olmak istiyorsanız, direk doktorunuza müracaat etmenizi öneririz.

  GEBELİK TAKVİMİ - HESAPLAYICI- Kaç haftalık hamileyim? Kaç aylık hamileyim?

Aşağıdaki otomatik hesaplayıcı normal yolla veya ilaç, aşılama gibi tedavilerle hamile kalanlar içindir. Tüp bebek tedavisi ile hamile kalanlar burayı tıklayarak gelen sayfadaki hesaplayıcıyı kullanmalıdır.

Dikkat: Doğru hesaplama için bilgisayarınızın tarih ayarının doğru olduğundan emin olun.
En son adetinizin başladığı tarihi girin (bittiği tarihi değil) :
Gün:
Ay:
Yıl:
-
hafta günlük hamilesiniz
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİNİZ:
Bu doğum tarihi yaklaşık tarihtir. Doğumların çoğunluğu bu tarih ile 15 gün öncesi arasında olur

Burada hesapladığınız gebelik ve doğum haftası adetinize göre hesaplanmaktadır bu nedenle yanıltıcı olabilir. Kesin öğrenmek için doktorunuzun ultrason ölçümü ile karşılaştırması gerekir.

Yazar Ebruli

Menopoz, İnfertilite (Kısırlık), Gebelik ve takibi, Riskli gebeliklerin tespiti, Doğum, Cinsel yolla bulaşan hastalıklar,Cinsel problemler (Vajinismus), Genital Estetik, Vaginoplasti (Vagina daraltma), Labioplasti (İç dudakların düzeltilmesi), Kızlık Zarı, Adet Düzensizlikleri, Kürtaj, Jinekolojik hastalıklar, Kanserler ve Tüp Bebek konusunda hizmet veren Op.Dr.Cansu Bozkurt şu an kendi özel muayenehanesinde görev yapmaktadır.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum yap