karbonat ve limonla hamilelik testi yapanlar,karbonat ve limonla gebelik testi yapanlar,limon ve karbonatla gebelik testi doğrumu,değişik gebelik testleri,değişik evde yapılan hamilelik testleri hakkında bilgiler


 Öncelikle şunu bilmeniz gerekir. Birazdan yazacağımız testlerin doğruluk payı kesin değildir. En doğru hamilelik testi için doktorunuza danışmanız tavsiye edilir. Eskiden kullanılan yöntemlerden birisi olan limonla gebelik testi. Bu kesin olarak bilimsel araştırma olmayıp eskilerden büyüklerimizin yaptığı testlerden birisi olduğunu bilmelisiniz. Sonuçlar her zaman doğru çıkmayabilir.
Testin hazırlanışı aslında çok kolay gerekli malzemeler biraz karbonat ve limon olmaktadır. Ufaktan iki şekilde gebelik testini birlikte nasıl yapılacağını öğrenelim.
Karbonat ve Limonla gebelik testi İdrarınızı bir bardağa yapıp içinde karbonat attığınız zaman köpürürse hamile olduğunuzu gösterir.
Aynı şekilde içine limon sıktığınız zaman tortu dibe çöktüğü zaman hamile olduğunuzu göstermektedir.
- İdrarınızı şeffaf desensiz cam bir bardağın içine koyun ve bir süre bekletin. Eğer bardağın dibine tortular çökerse hamile olma ihtimaliniz yüksek demektir.
- Eski ve bir daha kullanmayacağınız demir bir kabın içine idrarınızı yapın. Yaptığınız idrarı kaynaması için ocağın üstüne koyun ve bekleyin. Eğer idrarınız kahvenin köpürdüğü gibi köpürürse hamilesiniz, köpürmez sadece baloncuk oluşursa hamile değilsiniz demektir.
- Bir su bardağı kadar idrarın içine 2 çay kaşığı kadar karbonat ilave edip bir süre bekleyin. Eğer idrar köpürürse müjde hamilesiniz.
- İdrarı bir su bardağının içine koyarak bir miktar çamaşır suyu ilave edin. Bir süre sonra idrarın köpürmesi hamilesiniz anlamına gelir.

Yazar Ebruli

Menopoz, İnfertilite (Kısırlık), Gebelik ve takibi, Riskli gebeliklerin tespiti, Doğum, Cinsel yolla bulaşan hastalıklar,Cinsel problemler (Vajinismus), Genital Estetik, Vaginoplasti (Vagina daraltma), Labioplasti (İç dudakların düzeltilmesi), Kızlık Zarı, Adet Düzensizlikleri, Kürtaj, Jinekolojik hastalıklar, Kanserler ve Tüp Bebek konusunda hizmet veren Op.Dr.Cansu Bozkurt şu an kendi özel muayenehanesinde görev yapmaktadır.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum yap