» » YERLEŞME KANAMASI OLABİLİR Mİ?

Hamile olabileceğimden şüpheleniyorum  8 gün öncede yumurtlama dönemim başladı hesapladığıma göre eğer hamileysem 3 hafta 1 gün hamile olarak çıkıyor ve bugün silinirken pembe bir akıntım oldu ama adet kanaması değildi acaba yerleşme kanaması olabilir mi?
---

bahsettiğiniz dönem yerleşme kanaması zamanına uyuyor o nedenle olabilir ancak rahim veya rahim ağzı ile ilgili başka nedenlerle de olabilir bu tür kanamalar o nedenle muayene olmadan kesin sebep söyleyebilmek imkansız. Adet gecikmesi olduktan sonra gebelik testi yapar veya doktorunuza başvurursanız gebelik varsa tespit edilebilecektir.

İmplantasyon kanaması hakkında detaylı bilgi: (üstüne adet görmek)
http://jinekolojigebelik.blogspot.com.tr/2014/10/ustune-gorme-ustune-adet-gorme-nedir.html 

Yazar Ebruli

Menopoz, İnfertilite (Kısırlık), Gebelik ve takibi, Riskli gebeliklerin tespiti, Doğum, Cinsel yolla bulaşan hastalıklar,Cinsel problemler (Vajinismus), Genital Estetik, Vaginoplasti (Vagina daraltma), Labioplasti (İç dudakların düzeltilmesi), Kızlık Zarı, Adet Düzensizlikleri, Kürtaj, Jinekolojik hastalıklar, Kanserler ve Tüp Bebek konusunda hizmet veren Op.Dr.Cansu Bozkurt şu an kendi özel muayenehanesinde görev yapmaktadır.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt