» » » » ULTRASONDA CİNSİYET TESPİTİ GÖRÜNTÜLERİ - VİDEO İZLE

ULTRASONDA CİNSİYET BELİRLEME
Hamilelikte (gebelikte) bebeğin cinsiyeti ultrason ile çok yüksek oranda tespit edilebilmektedir. Bu konuda detaylı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Alttaki videoda (1:22 saniyede) ultrasonda bebeğin cinsiyetinin erkek olduğu tespit edilmektedir. Bebeğin cinsiyeti erkek olarak belirlendiğinde (kız belirlenmesine göre) yanılma riski daha azdır.




Alttaki videoda (3:03 saniyede) ultrasonda bebeğin cinsiyeti kız olarak görünmektedir. Görüntüdeki bebek 17 haftalıktır ancak iyi çözünürlüklü ultrason cihazları ile daha erken haftalarda cinsiyet tespit edilebilmektedir. Bebeğin pozisyonu da cinsiyet tespitinde önemlidir.


Yazar Ebruli

Menopoz, İnfertilite (Kısırlık), Gebelik ve takibi, Riskli gebeliklerin tespiti, Doğum, Cinsel yolla bulaşan hastalıklar,Cinsel problemler (Vajinismus), Genital Estetik, Vaginoplasti (Vagina daraltma), Labioplasti (İç dudakların düzeltilmesi), Kızlık Zarı, Adet Düzensizlikleri, Kürtaj, Jinekolojik hastalıklar, Kanserler ve Tüp Bebek konusunda hizmet veren Op.Dr.Cansu Bozkurt şu an kendi özel muayenehanesinde görev yapmaktadır.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt