» » LAPTOP KULLANMAK ÇOCUK SAHİBİ OLMAYI ZORLAŞTIRABİLİR


Kadın ve erkeklerde infertilite yani kısırlık ile ilgili bir çok faktör vardır bunlara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Araştırmalar kısırlık ile ilgili olabilecek yeni faktörler de bulmaktadır. Aşağıda bahsedilen araştırmada bunun bir örneği görülmektedir.

Yapılan bir bilimsel araştırmaya göre laptop kullanımı erkeklerde testis ısısında artışa neden olabilir ve bu da spermlerin hasarlanmasına neden olabilir. Bu nedenle dizlerinin üstünde laptop kullanırken erkeklerin mümkün olduğunca bacaklarını açarak ve kısa süreli kullanmaları önerilmektedir. Hatta bacaklar açık olarak kullanılsa bile yine de testis ısısının güvenilir sınırım üzerinde olabileceği nedeniylee en güvenilir yol olarak laptopu masada kullanmaları önerilmektedir. (Kaynak)

Yazar Ebruli

Menopoz, İnfertilite (Kısırlık), Gebelik ve takibi, Riskli gebeliklerin tespiti, Doğum, Cinsel yolla bulaşan hastalıklar,Cinsel problemler (Vajinismus), Genital Estetik, Vaginoplasti (Vagina daraltma), Labioplasti (İç dudakların düzeltilmesi), Kızlık Zarı, Adet Düzensizlikleri, Kürtaj, Jinekolojik hastalıklar, Kanserler ve Tüp Bebek konusunda hizmet veren Op.Dr.Cansu Bozkurt şu an kendi özel muayenehanesinde görev yapmaktadır.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt