Geçen hafta başlattığımız "Kadın Hastalıkları Uzmanına Ne Sıklıkla Başvurursunuz? anketimizde 201 ziyaretçimiz oy kullandı ve sonuçlar grafikte de görüldüğü gibi. Oy kullanan ziyaretçilerimizden 126 tanesi yani %63'ü bir rahatsızlığım olmadıkça asla kadın hastalıkları ve doğum uzmanına başvurmam seçeneğini işaretledi. Altı ayda bir ve yılda bir kontrole giderim diyen ziyaretçilerimizin toplamı sadece %30'da kalıyor.

Her kadının bir sağlık problemi olmasa dahi yılda bir jinekolojik muayene olması ve smear testi ve benzeri bazı tahlillerin yapılması gereklidir. Bu bazı hastalıkların ve kanserlerin erken teşhisi açısından da çok önemlidir. Bazı hastalıkların varlığında bu muayenelerin sıklığı daha da artar.

Yazar Ebruli

Menopoz, İnfertilite (Kısırlık), Gebelik ve takibi, Riskli gebeliklerin tespiti, Doğum, Cinsel yolla bulaşan hastalıklar,Cinsel problemler (Vajinismus), Genital Estetik, Vaginoplasti (Vagina daraltma), Labioplasti (İç dudakların düzeltilmesi), Kızlık Zarı, Adet Düzensizlikleri, Kürtaj, Jinekolojik hastalıklar, Kanserler ve Tüp Bebek konusunda hizmet veren Op.Dr.Cansu Bozkurt şu an kendi özel muayenehanesinde görev yapmaktadır.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt