Bebeklerde pişik çok rastlanılan bir sorundur. Evde doğal pişik kremi ile canınız kanınız herşeyiniz sevgili evlatlarınız kimyasala maruz kalmadan bu sorundan kurtulacaktır. Pişik, popo, kasık
ve cinsel organ çevresinin tahrişi anlamına gelir. Evde doğal pişik kremi müthiş bir çözümdür. Anneleri çok üzen bu sorun, evde doğal pişik kremi ile ortadan kalkacaktır.
Pişik genellikle alt bezinin bebeğin tenine temas ettiği noktada hafif kabartılı bir kızarıklık biçiminde ortaya çıkar.
Kötüleştiği zaman kızartılı küçük şişlikler, içi su dolu kabarcıklar ve buna benzer biçimde bebeğe acı veren deri değişiklikleri görülebilir.
Eğer pişik enfekte olursa bu deri döküntüleri parlak kırmızı bir renk alabilir ve genişleyebilir. Küçük kırmızı döküntüler bezin temas alanının dışına çıkarak yayılabilir.
En sık görülme dönemi 9 -12 ay arası bebeklerdir. Anüs etrafında başlar, kasık kıvrımları, penis altı, testis torbası ve derisi, kızlarda büyük dudakların üzerinde kızarıklıkla yapar. Pişikli bölgede; batma, yanma, kaşınma hisseder. Bu da sürekli bir ağlama ve huzursuzlanmaya neden olur. Evde doğal pişik kremi ile bu rahatsızlık kolaylıkla tedavi edilebilir.
Evde Doğal Pişik Kremi Malzemeler
1 fincan katı hindistan cevizi yağı
1 fincan zeytinyağı
4 yemek kaşığı balmumu
Yarım tatlı kaşığı ev vitamini yağı(bunu eklemek size kalmış)
E vitamini ampül(eczaneden alabilirsiniz)
Limon(10 damla) veya lavanta yağı(8 damla)
Bir kavanoz

Evde Doğal Pişik Kremi Tarifi
Bir cam kaseye veya cezveye katı hindistan cevizi yağını, balmumunu, zeytinyağını koyun, sıcak suyun üzerine oturtup eritin.
Yavaş ısıda eritin ki yağ üzerinize sıçramasın.
Ara, ara karıştırın.
Tamamen eridiğinde içinde e vitamini yağı atın ve yavaşça karıştırın.
Dilediğiniz uçuğu yağı (lavanta, limon gibi) kavanoza koyun ve üzerine hazırladığınız karışımı ekleyin. Katılaşana kadar en az 6 saat dinlendirin.
Karanlık ve serin bir yerde saklayın.

Yazar Ebruli

Menopoz, İnfertilite (Kısırlık), Gebelik ve takibi, Riskli gebeliklerin tespiti, Doğum, Cinsel yolla bulaşan hastalıklar,Cinsel problemler (Vajinismus), Genital Estetik, Vaginoplasti (Vagina daraltma), Labioplasti (İç dudakların düzeltilmesi), Kızlık Zarı, Adet Düzensizlikleri, Kürtaj, Jinekolojik hastalıklar, Kanserler ve Tüp Bebek konusunda hizmet veren Op.Dr.Cansu Bozkurt şu an kendi özel muayenehanesinde görev yapmaktadır.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum yap