» » Bebeklerde Emzik Nasıl Bıraktırılır? ( Yalancı Meme )

Bebeğiniz yalancı memeye çok alıştıysa dikkat! bu haberimiz sizler için. Emzik nasıl bıraktırılır? emzik alışkanlığından vazgeçirme yolları, bebeklerde emzik bıraktırma yöntemleri nelerdir? bu sorularının cevabını makalemizde bulabilirsiniz. Aynen memeden, biberondan kestiğiniz gibi çocuğunuz emzik alışkanlığından da vazgeçecek korkmayın, yalnız biraz sabırlı olun, unutmayın çocuğunuz emziğe alıştı ve bunu bırakması için sizin desteğinize ihtiyacı var.
Öncelikle emziği bıraktırma zamanını doğru seçin, çocuğun etkilenebileceği kardeş doğumu, ev değişimi, boşanma gibi dönemlerde yapmayın.

Çocuğunuza emziği verdiğiniz zamanları, onun emzik istemediği anlardan seçin, böylece yavaş yavaş emziğe karşı soğuma meydana gelir.
Emziği aniden kesmeyin. Bu durum çocukta güvensizlik hissi uyandırır. Çocuğunuz emziğini sorduğunda biraz sonra vereceğinizi söyleyin ve onu başka şeylerle oyalama yoluna gidin.
Onları top, oyuncak gibi şeylerle oyalayın böylece emziği düşünmesini engelleyin, kızmak, bağırmak gibi davranışlarda asla bulunmayın.
Bebeğinize tatlı bir dille artık büyüdüğünü büyük abla ve abilerin emzik emmediğini anlatın.

Yazar Ebruli

Menopoz, İnfertilite (Kısırlık), Gebelik ve takibi, Riskli gebeliklerin tespiti, Doğum, Cinsel yolla bulaşan hastalıklar,Cinsel problemler (Vajinismus), Genital Estetik, Vaginoplasti (Vagina daraltma), Labioplasti (İç dudakların düzeltilmesi), Kızlık Zarı, Adet Düzensizlikleri, Kürtaj, Jinekolojik hastalıklar, Kanserler ve Tüp Bebek konusunda hizmet veren Op.Dr.Cansu Bozkurt şu an kendi özel muayenehanesinde görev yapmaktadır.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum yap