gebelik belirtisi memede hassasiyet,hamilelikte memede hassasiyet ne zaman başlar,hemilelik belirtisi memede hassasiyet ne zaman başlar,gebelik belirtileri,en erken gebelik belirtileri hakkında bilgiler


Gebelik belirtileri gebeliğin 4 - 5 ci haftalarında başlar.
Anne adayları gebelik döneminde oldukça hassas olurlar. Özellikle gebelerde meme hassasiyeti, erken gebelikdöneminde sık rastlanan bir bulgudur.
Bebeğin anne karnında beslenmesi için anne adayının memesinde bir takım hazırlıklar olmaktadır. Bu nedenle anne adaylarının meme uçlarında irileşme, meme uçlarında koyulaşma ve büyüme 2. haftadan itibaren gözle görülecek şekilde belirginleşir. Göğüsler şişer ve acımaya başlar.
Göğüs çevresi kahverengiye bakan bir renk alır. Nadir olarak kaşıntı şikayetinde bulanan anne adayları özellikle pamuklu südyen kullanmaları önerilir. Bunun yanında ise göğüs uçları sürekli nemlendirilmelidir.

Yazar Ebruli

Menopoz, İnfertilite (Kısırlık), Gebelik ve takibi, Riskli gebeliklerin tespiti, Doğum, Cinsel yolla bulaşan hastalıklar,Cinsel problemler (Vajinismus), Genital Estetik, Vaginoplasti (Vagina daraltma), Labioplasti (İç dudakların düzeltilmesi), Kızlık Zarı, Adet Düzensizlikleri, Kürtaj, Jinekolojik hastalıklar, Kanserler ve Tüp Bebek konusunda hizmet veren Op.Dr.Cansu Bozkurt şu an kendi özel muayenehanesinde görev yapmaktadır.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum yap